Kundservice

Hur du går tillväga för att annonsera på Sportchef.se

Din annons ligger ute på Sportchef.se så länge du själv önskar, du kan enkelt själv ta bort den genom att använda ditt användarnamn och lösenord. För att använda Sportchef.se fullt ut, bland annat att kunna annonsera behöver du öppna ett konto. Det är enkelt och tar bara några sekunder att skaffa.

Vårt tips är: Var alltid öppen för möjligheter – Sportchef.se ökar dina chanser till fler möjligheter!

Vill du marknadsföra ditt företag på Sportchef.se?

Genom att marknadsföra ditt företag på Sportchef.se kommer ni att exponeras i ett sammanhang där ni också aktivt stödjer idrotten. Vi arbetar med samarbetspartners som delar våra värderingar och seriositet, vi accepterar aldrig annonsörer med rasistiskt, pornografiskt eller något annat innehåll som vi inte vill bli förknippade med.

Det är även något som är viktigt för våra befintliga samarbetspartners.

Exponering på Sportchef.se kostar från 499:-/månaden (exkl. moms). För mer information skicka ett meddelande via kontaktformuläret.

Användarvillkor för dig som annonserar

Genom att annonsera hos Sportchef.se har du samtidigt accepterat och godkänt användarvillkoren.

Annonsören är personligen ansvarig för sin annons och dess innehåll. Sportchef.se ansvarar inte för annonsinnehållet eller de skedda övergångarna. Annonser som innehåller olagligheter eller på annat sätt kan upplevas stötande och-/eller oseriösa är ej tillåtna. Vi förbehåller oss rätten att ta bort dessa annonser, utan rätt till kompensation.

Annonser som på något sätt skadar sportchef.se- eller någon annans anseende kommer att anmälas till Polismyndighet. Sportchef.se förbehåller sig rätt att ställa ett skadeståndsanspråk för sådan skada.

Annonseringen på transferlistan är till för spelare, ledare och lag som vill knyta nya kontakter inom idrotten. Vill du publicera en kommersiell annons, vänligen kontakta oss för mer information.

Som kommersiell annons menar vi exempelvis ifall du annonserar som 3:e person, såsom agent eller rådgivare etc. Kontakta oss ALLTID innan du annonserar åt din ”klient”.

Sportchef.se förbehåller sig rätten att ställa ett skadeståndsansvar mot annonsörer som åsamkar skada genom aktivitet som Sportchef.se inte är avsedd för.

Allt material på Webbplatsen, inklusive Webbplatsens layout är skyddat av upphovsrätt, varumärkesrätt, patent och/eller andra immaterialrättsliga regler. Om inte annat anges är allt material på Webbplatsen Sportchef.se exklusiva egendom.

Du får skriva ut enskilda sidor från Sportchef.se webbsida men du får i övrigt inte kopiera, reproducera, publicera, ladda upp, skicka eller distribuera något material eller någon information på Webbplatsen utan föregående skriftligt tillstånd från Sportchef.se

Användarvillkor för dig som kontaktar annonsörer

Genom att kontakta någon annonsör på Sportchef.se har du samtidigt accepterat användarvillkoren.

Samtliga annonsörer har vänt sig till Sportchef.se för att skapa individuella kontakter mellan spelare, ledare och klubbar. Du som inte har denna avsikt ska därför inte kontakta våra annonsörer.

All trafik på Sportchef.se loggas och kommer att lämnas över till polisen, din e-postleverantör och/eller din IT-leverantör vid överträdelse. All form av reklam som riktar sig till våra annonsörer ser vi som spam, vilket är olagligt och kommer att polisanmälas. Vi förbehåller oss även rätten att spåra din IP-adress. Vi förbehåller oss även rätten att ställa ett skadeståndskrav på den som åsamkar skada genom aktivitet som Sportchef.se inte är avsedd för.

Personuppgifter

De uppgifter som annonsören publicerar i sin annons blir genom att godkänna annonsen offentlig på Sportchef.se.

Marknadsföring

All marknadsföring ska enligt Marknadsföringslagen (2008:486) stämma överens med god marknadsföringssed. Om ett företag bryter mot reglerna kan företaget dömas att betala vite (böter).

Det är uttryckligen förbjudet att skicka reklam via e-mail eller SMS till fysiska personer om inte dessa har samtyckt till det på förhand. Ingen annonsör på Sportchef.se har samtyckt till detta.

I samma syfte är det också förbjudet att driva telefonförsäljning till personer som tydligt har motsatt sig detta.

Frågor om våra användarvillkor?

Har du frågor kring våra användningsvillkor? Välkommen att kontakta oss.